Digitale produkter

Få etterutdanning og kompetanseutvikling uansett hvor du er! Juristenes Utdanningssenter har en rekke kurs og etterutdanningstilbud – og nå podkast, du kan se på og lytte til uansett hvor du er.

 

Vi befinner oss for øyeblikket i en situasjon ingen av oss har prøvd på før. Våren ble med ett snudd på hodet, og vi måtte tilpasse oss den nye hverdagen med hjemmekontor og det som hører med. Når fysiske møter skal minimeres, blir alt som kan lyttes til eller ses på skjerm desto viktigere. På denne siden finner du oversikt over våre digitale produkter; e-kurs og podkast

 

Takk & lov – med Anine Kierulf

Takk & lov er en ukentlig podkast om dagsaktuelle og mer varig aktuelle problemstillinger fra jussens verden, ledet av Anine Kierulf. Takk & lov er laget av JUS i samarbeid med Juridika.

Hvordan håndtere situasjoner relatert til koronasituasjonen?

Gratis e-kurs med hovedvekt på arbeidsrettslige problemstillinger, men også håndtering av kontraktsrelasjoner i krisesituasjoner.

Trykk på bildet for å komme til kurset.

Lær hvor du vil! Det største utvalget av e-kurs finner du på jus.no

Når du har behov for etterutdanning eller kompetanseutvikling, er våre e-kurs en god løsning. Kursene kan gjennomføres uansett hvor du er og du bestemmer tidspunkt.

Du kan pause kurset når det passer deg, og plukke opp tråden senere. Du kan også se kurset så mange ganger du ønsker.

Vi utvikler stadig flere digitale produkter, og det publiseres nærmest ukentlig nye e-kurs på jus.no.

Aktuelle kurs