Oslo Legal Hackaton

Oslo Legal Hackathon arrangeres for første gang 21. – 22. september i Gyldendalhuset i Oslo, og er et samarbeidsprosjekt mellom Lawbotics og en rekke aktører i juridisk sektor og teknologisektoren, hvor partnere som Juristenes Utdanningssenter, Juridisk Fakultet, OsloMet, Advokatforeningen, Gyldendal og de største aktørene i advokatbransjen har vært med i planleggingen av arrangementet.

Oslo Legal Hackathon er en ideell forening stiftet 5. juni 2018 etter initiativ fra Lawbotics. Foreningens formål er å arbeide for økt kunnskap og oppslutning om bruk av teknologi innenfor juridisk sektor i Norge, for å fremme samfunnsutvikling, kunnskap og innovasjon i juridisk sektor. Dette er foreningens første arrangement.

 

OSLO LEGAL HACKATHON

 

Dette er et 2-dagers event for å drive innovasjon av juridisk sektor gjennom teknologi, og er det første i sitt slag i Norge. I løpet av 24 timer samarbeider studenter og fagfolk innen jus, teknologi, design, og entreprenørskap delta i en konkurranse for å finne løsninger på utfordringer innen juridisk sektor. Etter et "24-timers hack" blir det presentasjoner og kåring med jury av de beste bidragene.