Oslo Legal Tech Meetup

Hvordan ser fremtidens (jus)utdannelse ut? Vil universitetene også bli disruptert i en digital verden? Hvilken betydning vil teknologi og digitalisering få for fremtidens jurister, og hvilken utrustning gir universitetet egentlig studentene i dag? Delta på Oslo Legal Tech Meetup onsdag 30. mai.

Lawbotics siste Oslo Legal Tech Meetup før sommeren arrangeres onsdag 30. mai, fra 17.00–21.00 på Gyldendalhuset.

Flere spennende foredragsholdere samles for å diskutere jusstudiet og teknologi – og det store spørsmålet – bør jurister nå lære seg å kode?

Du møter blant annet: Erik P.M. Vermeulen, professor ved Tilberg University, Tobias Mahler, professor ved Universitetet i Oslo og leder av senter for rettsinformatikk, Elise Johnsen Kirkhus, senioradvokat i BAHR og daglig leder i BAHR LEAP, og Marte Tronstad, Chief Amazement Officer i Lawbotics.

Se mer om arrangementet og meld deg på her.

Se video fra Oslo Legal Tech Meetup #4, 14. mars. Denne gangen var det innlegg og diskusjon rundt temaet: «Hvilke bruksområder har egentlig AI innenfor jus?»

 

Oslo Legal Tech Meetup #6, 21. august: "Hvordan skape innovasjon i en konservativ bransje?"

Oslo Legal Tech Meetup #7, 21. - 22. september: Oslo Legal Hackathon

 

OSLO LEGAL HACKATHON

Hva er Oslo Legal Tech Meetup?
Dette er en møteplass for alle som ønsker å skape et miljø for den nye bølgen av advokater, gründere og teknologiinteresserte som ønsker å diskutere hvordan teknologi kan bli brukt til å distruptere, innovere og forbedre den tradisjonelle jurist- og advokatbransjen i Norge. Teknologier som automatisering, maskinlæring, kunstig intelligens, smarte kontrakter og blockchain vil være sentrale i denne utviklingen.

Oslo Legal Tech Meetup ble etablert av CEO Merete Nygaard i Lawbotics, og har i overkant av 700 medlemmer.
JUS ønsker å bidra som samarbeidspartner til dette initiativet. Dersom du har innspill og forslag til aktuelle temaer for møtene, hører vi gjerne fra deg! 

 

Vi samles i Gyldendalhuset – først til foredrag og mat i 1. etg., og om været tillater det blir det mingling etter foredragene på takterrassen!

JUS ser frem til å treffe alle teknologi-interesserte på møtet!

Påmelding

Påmelding til møtet gjør du her Oslo Legal Tech Meetup#5