Oslo Legal Tech Meetup

Det er fortsatt mulig å melde seg på! Delta på Oslo Legal Tech Meetup 14. mars, fra kl. 1700-1900. Denne gangen blir det innlegg og diskusjon rundt temaet: «Hvilke bruksområder har egentlig AI innenfor jus?»

Hva er Oslo Legal Tech Meetup?
Dette er en møteplass for alle som ønsker å skape et miljø for den nye bølgen av advokater, gründere og teknologiinteresserte som ønsker å diskutere hvordan teknologi kan bli brukt til å distruptere, innovere og forbedre den tradisjonelle jurist- og advokatbransjen i Norge. Teknologier som automatisering, maskinlæring, kunstig intelligens, smarte kontrakter og blockchain vil være sentrale i denne utviklingen.

Oslo Legal Tech Meetup ble etablert av  CEO Merete Nygaard i Lawbotics, og har i overkant av 700 medlemmer.
JUS ønsker å bidra som samarbeidspartner til dette initiativet. Dersom du har innspill og forslag til aktuelle temaer for møtene, hører vi gjerne fra deg! 

 

Arrangementet finner sted hos Advokatfirmaet BAHR i Tjuvholmen allé 16.
I panelet møter du generalsekretær i Advokatforeningen Merete Smith, partner i BAHR Svein Olav Simonnæs, forsker på AI ved Handelshøyskolen BI Vegard Kolbjørnsrud og Research Scientist ved SINTEF Heidi E. I. Dahl. Ordstyrer er førsteamanuensis Tale Skjølsvik ved OsloMet. JUS ser frem til å treffe alle teknologi-interesserte på møte!

 

 

Påmelding

Påmelding til møtet gjør du her Oslo Legal Tech Meetup#4

Dersom du ikke har anledning til å delta, kan du følge live-streaming på denne siden!