Frokostkurs: Syv nøkler til forhandlinger

Dette kurset gir deg nøkkelbegrepene i et systematisk verktøy du kan bruke når du forbereder og gjennomfører dine viktigste forhandlinger. 

Meld meg på

Tid

4. jun.

Påmeldingsfrist: 21. mai.

Fortsatt ledige plasser

Timer

2 juridiske timer

Fagområde

Sted

Juristenes Hus, Kr Augustsgt 9, OSLO

Kursavgift

Medlemmer: 750 NOK

Andre: 1 000 NOK

INNFØRINGSKURS

Hva lærer du?

Forhandlinger som skaper vekst er en ny forhandlingsmetode som skaper verdifulle resultater i den enkelte forhandling, bygger relasjoner for gjentatte forhandlinger og støtter de strukturer forhandlingene foregår innenfor og er avhengige av for å lykkes. Sverre Blandhol gir deg nøkkelbegrepene i et systematisk verktøy du kan bruke når du forbereder og gjennomfører dine viktigste forhandlinger. 

Kurset følger en erfaringsbasert undervisningsmetode med diskusjon og øvelser. Vi går igjennom hva det vil si å være en god forhandler, og du får en innføring i de syv nøkkelelementene i forhandlinger og blir kjent med hovedtrekkene i metoden bak forhandlinger som skaper vekst. 

Hvem passer kurset for?

Dette kurset egner seg for alle som forhandler som del av sine arbeidsoppgaver, enten de har mye eller lite erfaring, og som ønsker å utvikle seg som forhandler. Advokater, jurister, ledere, ansatte med innkjøps- eller salgs-ansvar, HR-medarbeidere og tillitsvalgte, samt alle som ellers forhandler, vil ha nytte av kurset.

Program

8:00 Registrering og frokost
8:30 Forhandlinger som skaper vekst - syv nøkler til forhandlinger

Velkommen og introduksjon 

Problemstilling

Forhandlinger som skaper vekst 

Hva er forhandlingskompetanse? 

Syv nøkler til forhandlinger 

  1. parter
  2. interesser
  3. alternativer
  4. muligheter
  5. hindringer
  6. innflytelse
  7. etikk 

Oppsummering og avslutning.

 

Vi holder en pause på ca. 15 minutter på et tidspunkt hvor dette passer i programmet. 

Advokat, Sverre Blandhol,
Universitetet i Oslo, Det juridiske fakultet, Oslo

10:15 Kursslutt
Skriv ut hele programmet

Foredragsholderne

Forhandlinger

Innen område «Forhandlinger» tilbyr JUS blant annet kurs i forliksforhandlinger, strategiske forhandlinger, kontraktsrisiko, og meklingsutdanningen . I juni 2019 arrangerer JUS for fjerde gang forhandlingskurs på Harvard-campus, med lærerkrefter fra Harvard Law School. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg, kontakt direktør Torill Løebekken på tol@jus.no.

 

 

 

 

Mer informasjon om fagutvalget

Flere aktuelle kurs

Juni