Hvordan håndtere situasjoner relatert til koronaviruset?

Som en del av den digitale dugnaden har vi nå et gratis e-kurs om håndtering av juridiske problemstillinger knyttet til koronasituasjonen, laget i samarbeid med Advokatfirmaet Hjort.

Meld meg på

Timer

2 juridiske timer

Fagområde

Publisert: 26. mar. 2020

Ajourført: 26. mar. 2020

Kursavgift

Medlemmer: 0 NOK ekskl. mva.

Andre: 0 NOK ekskl. mva.

Pris for abonnenter 0,-

SPESIALKURS

Hva lærer du?

Hvordan håndtere situasjoner relatert til koronaviruset? I samarbeid med Advokatfirmaet Hjort har vi laget et gratis e-kurs med hovedvekt på arbeidsrettslige problemstillinger, men også håndtering av kontraktsrelasjoner i krisesituasjoner. 

I første del vil partner Claude A. Lenth ta for seg praktiske spørsmål i arbeidsforhold. I del to gir partner Alex Borch en oversikt over regelverket knyttet til permitteringer, før del tre der partner Nils Christian Langtvedt belyser forhold rundt håndtering av kontraktsrelasjoner.

Del 1 er à jour per 26. mars 2020. Del 2 og 3 per 25. mars 2020.

 

_____

PS! JUS tilbyr nå et digitalt abonnement ut kalenderåret 2020. Her får du tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. Som en del av dette abonnementet får du også tilgang til livestream-versjonen av høstens årlige oppdateringskurs. Her kan du lese mer om abonnementet.

Hvem passer kurset for?

Advokater, jurister, bedriftsledere, HR og andre som har behov for en juridisk gjennomgang av relevante problemstillinger knyttet til koronaviruset.

Dette var et veldig godt og informativt kurs. Som kom til rett tid. Veldig bra.

Kursdeltaker

Leksjoner

Leksjon 1

Kurset er delt i tre med hovedvekt på arbeidsrettrelaterte problemstillinger. Kurset belyser også forhold rundt håndtering av kontraktsrelasjoner

  • Praktiske spørsmål i arbeidsforhold
  • Permittering
  • Håndtering av kontraktsrelasjoner
Advokat Claude A. Lenth,
Advokatfirmaet Hjort DA, Oslo

Advokat Alex Borch,
Advokatfirmaet Hjort DA, Oslo

Advokat Nils Christian Langtvedt,
Advokatfirmaet Hjort DA, Oslo

Praktisk informasjon

Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smart-telefon. Du kan se kurset flere ganger og selv bestemme hvor stor del du ønsker å se av gangen. 

Kurset er gratis og tilgjengelig i 180 dager fra påmeldingsdato. 

Publisert: 26. mar. 2020

Ajourført: 26. mar. 2020

Kontaktpersoner

Arbeidsrett

JUS gjennomfører 4-6 kurs innenfor dette fagområdet hvert år. Størst er de årlige kursene i arbeidsrett som går hver vinter og vår. Vi tilbyr også et fast kurs i EU/EØS-basert arbeidsrett, i Brussel.
Dersomdu har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg, kontakt prosjektleder Eric Jonson Roe på ejr@jus.no.


Mer informasjon om fagutvalget