Program

torsdag 29. aug.

12:00 Lunsj, registrering og mingling
12:30 Musikalsk innslag ved MELIS

Musikken til MELIS fenger 80-tallets synth-sound, samt rnb-referansene hun vokste opp med på 90-tallet. Dette skaper det helhetlige bildet på hennes egen musikk. MELIS skriver tekstene og melodiene sine selv, og har lang erfaring fra live-opptredener.  Hennes unike klang i stemmen gir henne særegenhet som er lett gjenkjennelig. Med debut-singelen Paint My Nails, legger MELIS føringen for hvordan den kommende EPen blir. 

12:45 Åpning av konferansen ved konferansier Merete Skaug Generalsekretær, Merete Skaug,
Naturviterne

12:50 Personlige lederskapshistorier: Hvorfor gjør de ikke som jeg sier?

Nils Vagstad er administrerende direktør i Norsk institutt for bioøkonomi. Vagstad har en allsidig erfaring innen ledelse, både strategisk og operativt, og innen organisasjonsutvikling. Han har både nasjonal og internasjonal erfaring, og stor faglig tyngde.

Administrerende direktør, Nils Vagstad,
Norsk institutt for bioøkonomi, Ås

13:10 Personlige lederskapshistorier: Hvorfor gjør de ikke som jeg sier?

Daniel Kjørberg Siraj er konsernsjef i OBOS, en stilling han har hatt siden 2015. Siraj startet karrieren som byrådssekretær i byrådsavdelingen for næring og byutvikling i Oslo kommune fra 2000 til 2004. Deretter begynte han i juridisk avdeling i OBOS, først som advokatfullmektig og så som advokat. Senere har han blant annet vært direktør for strategi og forretningsutvikling, administrerende direktør i OBOS Nye Hjem AS og i OBOS Fornebulandet AS, og i 2012 ble han konserndirektør med ansvar for boligutvikling. 

Konsernsjef, Daniel Kjørberg Siraj,
OBOS, Oslo

13:30 Personlige lederskapshistorier: Hvorfor gjør de ikke som jeg sier?

Merete var forretningsadvokat i Wiersholm før hun forlot advokatkarrieren og stiftet Norges ledende legaltech-selskap, Lawbotics. Ifjor var hun på topplisten for Norges fremste ledertalenter, og var blant Norges 50 fremste kvinner i tech i 2019. Lawbotics ble i 2018 kåret til en av Norges mest innovative oppstartsselskaper. De utvikler Lexolve, en plattform for dokumentautomatisering som gjør juridisk arbeid enklere og mer effektivt for selskaper og menneskene som jobber i dem. I tillegg står Merete bak arrangementer som Oslo Legal Tech Meetup og Oslo Legal Hackaton, og har gjennom dette bygd Norges største felleskap for å fremme innovasjon i advokatbransjen.

Daglig leder, Merete Nygaard,
Lawbotics As, Oslo

13:45 Benstrekk og kaffepause
14:00 Endringsledelse anno 2019

  • Kjennetegn ved den tiden vi leder i
  • Lederrollen i endring
  • Hva virker i lederutvikling og hvordan utvikle lederskap fremover?

Einar Wergeland-Jensen er Administrerende direktør i AS3 Norge. Han har sin nøkkelkompetanse innen strategisk HR, organisasjonsutvikling, leder- og ledelsesutvikling samt konflikthåndtering og samarbeidsutvikling.

Direktør, Einar Wergeland-Jenssen,
AS3

14:45 Benstrekk og kaffepause
15:00 Annerledes å lede i privat sektor?

Anita Krohn Traaseth (47) is a Norwegian business executive and former CEO of Innovation Norway (from 2014-2019). Innovation Norway is the Norwegian Government's most important instrument for innovation and development of Norwegian enterprises and industry. Prior to Innovation Norway she was the first female MD of Hewlett-Packard Norway.  She started her career as a trainee at IBM in 1996 and has held several executive positions in Norway. 

Norsk næringslivsleder og forfatter, Anita Krohn Traaseth,


15:45 Benstrekk og kaffepause
16:00 Nudging – hva er det?

Jan-Ole Hesselberg er psykologen fra og bak TV-suksessene Folkeopplysningen (NRK1) og Typisk deg med Petter Schjerven (TVNorge). Der har han vist oss hvor irrasjonelle vi mennesker kan være. Han er en aktiv debattant, er programleder i podcasten Psykologlunsj og skriver fast på Psykologisk.no. På dagtid tar han en doktorgrad i beslutningspsykologi og er ledende fagsjef i ExtraStiftelsen, en stiftelse som årlig deler ut nær 300 mill kr. til helseforskning og -prosjekt.

Psykologspesialist, Jan-Ole Hesselberg,
ExtraStiftelsen

16:30 Vi inviterer alle deltakerne ut på terrassen. Servering: Kald sommerdrikke