Advokatenes fagdager

Advokatenes fagdager er tilbake!

Advokatenes fagdager samler tradisjonelt nær 1500 deltakere for to inspirerende dager – med kurs, møter, debatter og sosialt samvær. I år begrenser vi oss til én dag, men til gjengjeld kan du velge mellom fysisk eller digital deltakelse. Årets fagdager avholdes torsdag 27. mai.

Oppdatert 10. februar 2021

Velkommen til Advokatenes fagdager 2021!

Nå er vi tilbake med et nytt og spennende kursprogram, komprimert til én lærerik fagdag.

Årets fagstolper er; arbeidsrett, familie- og arverett, næringseiendom, selskapsrett og forsvarerkurset.

Advokatenes fagdager arrangeres på Oslo Kongressenter Folkets hus, Samfunnssalen, og direktesendt via livestream. Arbeidsrettskurset vil gå over 1,5 dag som vanlig, men også her med begrensning på antall deltakere.

Uavhengig av fagstolpene vil alle deltakerne få oppleve et foredrag med Robert Bordone fra Harvard Law School. Temaet er hvordan du å lykkes i forhandlinger gjennom den såkalte «Harvard-metoden» – herunder forhandlinger som skjer på digitale flater.

Vi i JUS og Advokatforeningen ser frem til å ønske alle deltakere velkommen til årets fagdager, enten du deltar digitalt eller fysisk!

Vi legger til rette for god læring i trygge omgivelser

Fysisk deltakelse vil skje i begrenset omfang og innenfor de gjeldende smittevernreguleringer. Du kan også delta fra et sted som passer deg via livestream.

JUS og Advokatforeningen følger til enhver tid myndighetenes pålegg og retningslinjer for smittevern. Innenfor smittevernrammene, vil det bli gode muligheter for å spise og hygge seg i pausene. De fysiske rammene for fagdagene blir nok ikke helt slik vi er kjent med, men vi ønsker å legge til rette for at Advokatenes fagdager er stedet å være også i år.

Livestream

Du vil motta lenke for å følge livestreamen i forkant av fagdagene. Som abonnent på JUS Digital, kan du velge Advokatenes fagdager som et av dine inkluderte livestreamkurs. 

Påmelding

Årets påmelding skjer via jus.no. Finn din fagstolpe her, og meld deg på.

Obligatoriske timer
Juridiske timer
Gjennomføring av Advokatenes fagdager gir totalt 7 juridiske timer til Advokatforeningens obligatoriske etterutdanning. Det årlige arbeidsrettskurset varer lengre og gir totalt 12 timer.


Finanstilsynets krav til eiendomsmeglere
Fagstolpen Næringseiendom gir 6 eiendomstimer til Finanstilsynets etterutdanningskrav.


Kursavgift 2021
Kursavgiften er kr 4 600,- for medlemmer av Advokatforeningen og Juristforbundet, og kr 5 700,- for andre. Påmeldingsfristen er torsdag 29. april. Ved avmelding etter 1. mai, er gebyret 50 % av kursavgiften. Avmelding en uke før kursstart gir full kursavgift. 

Velkommen til Advokatenes fagdager 2021, fysisk eller digitalt!

Gå til påmelding her.

Aktuelle kurs

Mai

Kontaktpersoner

 • Beate Simonsen
  Prosjektkoordinator

  Beate Simonsen

  m: (+47) 478 60 706
 • Torill Borgen
  Prosjektkoordinator

  Torill Borgen

  m: (+47) 473 87 445
 • Torill Løebekken
  Utdanningssjef

  Torill Løebekken

  m: (+47) 922 11 266
 • Gulsum Koc
  Fagansvarlig jurist

  Gulsum Koc

  m: (+ 47) 938 35 018