Det årlige skatterettskurset i Sandefjord

Bli oppdatert på ny rettspraksis, og andre relevante og dagsaktuelle tema under årets kurs i Sandefjord.

Meld interesse

Tid

17. – 18. jan.

Påmeldingsfrist:

Timer

Fagområde

Sted

Sandefjord

Kursavgift

Medlemmer: 0 NOK

Andre: 0 NOK

Hva lærer du?

JUS inviterer til Det årlige skatterettskurset som avholdes i Sandefjord og Oslo. I tillegg til foredrag med aktuelle temaer og ajourføring, inneholder kurset som vanlig de faste postene med nytt fra rettspraksis og bindende forhåndsuttalelser (BFU). Det vil også være en parallellsesjon på kursdag 2. Du velger hvilket foredrag du ønsker å delta på ved påmeldingen. Det vil i år også være fokus på etiske utfordringer for skatterådgivere.

Velkommen til årets skatterettskurs!

Hvem passer kurset for?

Advokater, dommere, saksbehandlere og jurister i offentlig forvaltning som har behov for oppdatering i skatterett.

Skatterett

Det årlige skatterettskurset i Sandefjord er blant de kursene som har lengst tradisjon i vår kursportefølje. Kurset avholdes også i Oslo, og utformes i samarbeid med Advokatforeningens Skattelovutvalg. "EU/EØS skatterettsseminaret" i Brüssel ble første gang avholdt høsten 2014, og vil igjen settes opp våren 2018. I tillegg utarbeider fagutvalget flere andre kurs hvert halvår med variasjon i fordypning og kurslengde.

JUS jobber kontinuerlig med å videreutvikle kursporteføljen. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg. Kontakt gjerne prosjektlederen nedenfor.

Mer informasjon om fagutvalget

Flere aktuelle kurs

Februar

November