JUS Digital – slik gjør du det

Her finner du ofte stilte spørsmål.

Hva er JUS Digital?

JUS Digital er en plattform som gjør det mulig å ta juridiske kurs og etterutdanning når og hvor det passer deg. Du får tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs for jurister, som inkluderer e-kurs, dagsaktuelle digilunsjer, webinarer og strømming av kurs (årlige kurs og andre kurs som tilbys via livestream). 
Uansett om du jobber med arbeidsrett, personvern, forvaltningsrett, entrepriserett eller eiendom vil du finne kurs innen ditt rettsområde. 

Hvilke kurs inngår i JUS Digital?
Når du har kjøpt abonnement og er logget på via «Min side» får du tilgang til alle e-kursene i vår portefølje. Vi har nå omlag 50 e-kurs på jus.no. Disse kursene kan du se flere ganger. Du kan spole tilbake og se om igjen, repetere og lære. Avspillingen starter opp igjen der du stoppet sist.
Som en del av abonnementet kan du også melde deg kostnadsfritt på for å se direktestrømming av to livestreakurs. (*Gjelder utvalget som er listet opp under annonsen for abonnementet. Det vil også komme minst 30 kurs i løpet av året). Du vil da få tilsendt en lenke i forkant av dato for det fysiske kurset, og må følge kurset fra pc, nettbrett eller mobil, denne dagen. 

Hvor kan jeg se digitale JUS-kurs?
Kursene sees på JUS sin plattform, her på jus.no. E-kursene våre består av videoforedrag med tilhørende kursdokumentasjon. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smart-telefon. Du kan se kurset flere ganger og selv bestemme hvor stor del du ønsker å se av gangen. For å få godkjent etterutdanningstimer må hele kurset gjennomføres og kontrollspørsmålene besvares. Kurset er tilgjengelig så lenge abonnementet er aktivt, til 31.12.2021.

Webinarer og livestreamkurs arrangeres i Zoom. Du vil da få tilsendt lenke før kursstart. JUS benytter seg av Uninetts Zoom-løsning, som er i henhold til GDPR.

Lurer du på noe angående livestreamkursene? Se ofte stilte spørsmål her

Kan jeg se kurset uten å være koblet til internett (offline)?
Nei, dessverre. Du må være logget på et nettverk/online for å kunne se e-kursene våre. Dette er for at plattformen vår skal kunne registrere at kurset er gjennomført.

Hvilke kurs passer for meg?
Vår portefølje består av omlag 50 e-kurs innen mange sentrale rettsområder. I tillegg til juridiske kurs, tilbyr vi også forhandlingskurs og kurs i ledelse.

Hvor mye koster et abonnement?
Prisen på JUS Digital er 9800 kroner eksil. mva. for medlemmer (Advokatforeningen og Juristforbundet). Pris for ikke-medlemmer er 12 500 kroner ekskl. mva.  Abonnementet varer frem til 31.12.2021.

Hvordan avslutter jeg abonnementet?
Når du har kjøpt et abonnement varer dette til 31.12.2021. Husk at du må ta kursene du ønsker innen kalenderåret 2021, for å få kurset godkjent og overført etterutdanningstimer.


Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne! 

Kontaktpersoner

 • Ane Hvesser
  Teamleder

  Ane Hvesser

  m: (+ 47) 906 55 538
 • Torill Borgen
  Prosjektkoordinator

  Torill Borgen

  m: (+ 47) 473 87 445
 • Beate Simonsen
  PROSJEKTKOORDINATOR

  Beate Simonsen

  m: (+ 47) 478 60 706
 • Vibeke Skabo
  Prosjektkoordinator

  Vibeke Skabo

  m: (+ 47) 976 22 534