Hva er JUS Digital?

Med abonnementet JUS Digital har du din etterutdanning alltid tilgjengelig. Ta kurs hjemmefra, underveis, eller på jobben – når det passer deg. Bli abonnent og få tilgang til hele porteføljen av digitale kurs.

Hva er JUS Digital?

JUS Digital er et abonnement som inkluderer våre digitale kurs, slik at du kan ta din etterutdanning når og hvor det passer deg. Du får tilgang til markedets største digitale portefølje av juridiske kurs. Dette inkluderer våre e-kurs, webinarer, opptak fra årlige JUS-kurs og eventuelt livestream av disse når dette er aktuelt. 

Hvilke kurs inngår i JUS Digital?
Når du har kjøpt abonnement og er logget på via «Min JUS» kan du melde deg på digitale kurs kostnadsfritt. Her kan du se porteføljen av digitale kurs.

I abonnementet finner du kurs innenfor alle nivåer. Vi ønsker å ivareta hele spekteret, slik at fagtilbudet er relevant for deg som ønsker ajourføring, er helt ny innenfor fagområdet, om du kun ønsker en brush up av gammel kunnskap, eller om du har behov for fag som går spist og i dybden.

Hvor kan jeg se digitale JUS-kurs?
Kursene sees på JUS sin plattform, her på jus.no. E-kursene våre består av videoforedrag med tilhørende kursdokumentasjon. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smart-telefon. Du kan se kurset flere ganger og selv bestemme hvor stor del du ønsker å se av gangen. For å få godkjent etterutdanningstimer må hele kurset gjennomføres. Kursene er tilgjengelig på din JUS, så lenge du har meldt deg på og har et aktivt abonnementet. 

Webinarer og livestreamkurs sendes i Zoom. Du vil da få tilsendt lenke før kursstart. JUS benytter seg av Uninetts Zoom-løsning, som er i henhold til GDPR.

Lurer du på noe angående livestreamkursene? Se ofte stilte spørsmål her

Kan jeg se de digitale kursene uten å være koblet til internett (offline)?
Nei, dessverre. Du må være logget på et nettverk/online for å kunne se e-kursene våre. Dette er for at plattformen vår skal kunne registrere at kurset er gjennomført.

Hvor mye koster et abonnement?
Prisen på JUS Digital er 9 980 kroner ekskl. mva. for medlemmer (Advokatforeningen og Juristforbundet). Pris for ikke-medlemmer er 12 700 kroner ekskl. mva. Abonnementet er personlig og har binding ett år (365 dager) fra kjøpsdato. 

Hvordan avslutter jeg abonnementet?
Når du har kjøpt et abonnement har dette en binding på 12 måneder (365 dager) fra kjøpsdato. Det fornyes automatisk for en ny avtaleperiode på 12 måneder med mindre avtalen sies opp. Oppsigelsen skal skje senest en måned før avtaleperioden utløper, og får virkning fra utløpet av inneværende avtaleperiode.
Se våre kjøpsvilkår.


Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne! 

Se årlige kurs digitalt

De årlige kursene kommer som opptak på jus.no cirka 14 dager etter kursdato. Hvert tema er et enkeltkurs som du kan melde deg på. På denne måten er det enkelt og effektiv å ta kurset hvor det måtte passe deg. Som abonnent på JUS Digital får du fri tilgang til de aller fleste digitale kurs på jus.no. Du har også muligheten for å være tilstede på de årlige kursene, til en sterkt redusert pris.