Erstatningsrett

Hver høst arrangerer JUS "Det årlige personskadeerstatningsrettskurset". Dette er årets faglige- og sosiale møteplass som samler over 200 deltakere. Kurset har lang tradisjon for å bli arrangert i Sandefjord. Fagutvalget i erstatningsrett utvikler i tillegg flere andre kurs i løpet av året. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg, kontakt prosjektleder Elisabeth Hvaal Lingaas på ehl@jus.no.

Aktuelle kurs

April

 • 5. apr
  -
  29. nov
  Erstatningsrett

  Fagforum i personskadeerstatning

  Juristenes Utdanningssenter etablerer Fagforum i personskadeerstatning – en møteplass for deg som ønsker faglig påfyll på et høyt nivå. Her får du mulighet til å treffe kollegaer og diskutere fag. NB! Kun 36 plasser.

  Fordypningskurs / 16 juridiske timer / Oslo

Desember

Mai

 • 24. mai
  -
  25. mai
  Erstatningsrett

  Personskadeerstatningsrett - hovedlinjer og utvalgte emner

  Alle som arbeider med personskadeerstatning må ha oversikt over de grunnleggende reglene om ansvarsetablering og erstatningsutmåling. Dette kurset gir deg de nødvendige grunnkunnskapene du trenger for å håndtere personskadeoppgjør.

  Innføringskurs / 17 juridiske timer / Gardermoen

September

 • 27. sep
  Erstatningsrett

  Erstatningsrett, forsikringsrett og trygderett

  Her får du en oversikt over og innføring i grunnelementene i erstatnings-, velferds- og forsikringsrettslige regler. Vi belyser også samspillet mellom disse rettsområdene.

  Innføringskurs / 7 juridiske timer / Oslo