Konkurs

Det sentrale kurset på dette rettsområde er "Det årlige fordypningskurset i konkurs", som arrangeres årlig hver forsommer i Kristiansand. Dette er en av de store møteplassene i JUS, med den samlede norske konkursekspertise til stede. I tillegg avholder vi kurs i panterett og andre juridiske emner innen fagområdet.

Aktuelle kurs

Mai

 • 3. mai
  Konkurs, akkord og panterett

  Utleggstrekk – utlegg i lønnskrav m.v

  Dette er et aktuelt kurs for alle som ønsker en grundig behandling av de nye reglene om beregningen av nødvendige utgifter til livsopphold etter dekningsloven § 2-7. Med cirka to timer før og etter lunsj, vil lagdommer Vibeke Løvold og advokat Kristoffer Aasebø ta deg gjennom relevante temaer som «rettsvernet for foretatte trekk» og «forholdet til skyldnerens gjeldsbetjening», for å nevne noe.

  Innføringskurs / 6 juridiske timer / Bergen

 • 4. mai
  Konkurs, akkord og panterett

  Omstøtelse i konkurs - Bergen

  De siste årene har det blitt avsagt en rekke rettsavgjørelser som endrer på forståelsen av sentrale bestemmelser knyttet til omstøtelse. Få oversikt over reglene i dekningsloven kapittel 5 om omstøtelse, og omstøtelsesreglenes innhold!

  Ajourføringskurs / 7 juridiske timer / Bergen

Juni

 • 8. jun
  -
  9. jun
  Konkurs, akkord og panterett

  Det årlige konkursrettskurset

  Er du oppdatert på det siste innen konkurs- og panterett? I tillegg til den årlige oppdateringen behandler vi flere interessante problemstillinger på årets kurs.

  Ajourføringskurs / 11 juridiske timer / Kristiansand s