Forhandlingskurs på Harvard campus - workshop

Er jurister de fødte forhandlere? Det vi vet, er at de fleste jurister skal forhandle og at mange gjør det uten faglig bakgrunn. Her får du mulighet til å få et teoretisk grunnlag og profesjonell trening – i ærverdige rammer på Harvard campus.

Meld meg på

Tid

25. – 27. jun.

Påmeldingsfrist: 23. mar.

Fortsatt ledige plasser

Timer

21 juridiske timer

Fagområde

Sted

Harvard Law School, 1563 Massachusetts Avenue, Cambridge, MA 02138, USA

Kursavgift

Medlemmer: 18 900 NOK

Andre: 21 900 NOK

SPESIALKURS

Hva lærer du?

Er jurister de fødte forhandlere? Det vi vet, er at de fleste jurister skal forhandle og at mange gjør det uten faglig bakgrunn. 

Her får du mulighet til å få et teoretisk grunnlag og profesjonell trening – i ærverdige rammer på Harvard campus.

Du kan velge å delta på denne tre dagers "Workshop" og du kan velge å supplere "Workshop" med et to dagers "Advanced" kurs - i alt en ukes forhandlingsløp på Harvard campus.

Forhandlingsprogrammet på Harvard Law School er anerkjent blant jurister verden over. Vi arrangerer forhandlingskurs med lærerkrefter fra Harvard Law School hvor vi gjenskaper den spesielle stemningen man finner på Harvard campus. Foreleser er Robert Bordone, professor ved Harvard Law School og director Harvard Negotiation & Mediation Clinical Program. Kursinnholdet er basert på materiell fra forhandlingsprogrammet på Harvard Law School.

Du blir en del av en gruppe bestående av norske og danske deltakere som sammen trener på forhandlinger.

På campus vil vi jobbe med å analysere, forberede og gjennomføre forhandlinger. I tillegg til det teoretiske grunnlaget får du rikelig med praktiske øvelser. Kurset er praktisk lagt opp med bruk av cases og rollespill og fordrer derfor aktiv deltakelse. Du skal også være forberedt på en del hjemmearbeide mellom kursdagene. All undervisning er på engelsk. 

Kurset vil gjøre deg til en bedre forhandler. Gevinsten er bedre og bredere avtaler. Og hvem vil ikke gjøre kaken større?

«Fortsett med dette kurset. Det er det beste kurset jeg har vært på noen gang!»
Frode Lillebakken, Juridisk direktør i Telia Norge AS

Hvem passer kurset for?

Alle jurister og advokater samt andre yrkesgrupper som har befatning med forhandlinger

Program

9:30 Dag 1

Course description modul 1: 

The course is designed for attorneys at all levels who want to hone their negotiation skills and develop a more effective set of responses. Our schedule is intensive and include preparation homework between the course days. Our sessions will meet for 3 full days, with ample breaks and time for lunch. 

Participants who take this workshop will:

  • Improve their theoretical understanding of negotiation
  • Learn how to prepare effectively for negotiation and measure success after a negotiation
  • Develop strategies for handling hard bargaining behaviors
  • Increase their own self awareness of themselves and others in conflict
  • Improve in their ability to manage complex dynamics at the negotiation table.

Material for this workshop is drawn from a variety of sources developed at the Program on Negotiation at Harvard Law School. 

Clinical Professor of Law, Robert C. Bordone,
Harvard Law School

16:30 Kursslutt dag 1
9:00 Dag 2 Clinical Professor of Law, Robert C. Bordone,
Harvard Law School

16:15 Slutt dag 2
9:00 Dag 3 Clinical Professor of Law, Robert C. Bordone,
Harvard Law School

16:15 Kursslutt
Skriv ut hele programmet

Praktisk informasjon

I tilknytning til kurset arrangeres det omvisning på Harvard University. Det er en felles middag på Harvard/Cambridge inkludert i kursavgiften og vi legger opp til å møtes (frivillig)på Harvard/Cambridge kvelden før kursstart. Mer detaljert informasjon om dette følger etter påmelding. 

Det er begrenset antall plasser - førstemann til mølla gjelder! 


NB! AVBESTILLINGSREGLER: Avbestillingsfristen er 24. februar 2018. Avbestillinger etter denne dato belastes hele kursavgiften.

Deltakerne bestiller selv reise og opphold. (Det vil redusere utgiftene for den enkelte deltaker.) Vi anbefaler  - som alltid ved utenlandskurs - at du venter med å bestille reise og opphold før du har mottatt kursbekreftelsen (senest 1. mars).

REISE:
Norwegian og SAS flyr pt. ikke direkte mellom Oslo og Boston. Som et alternativ flyr Iceland Air fra Oslo til Boston via Island.

OVERNATTING:
Hoteller i nærheten av Harva
rd Law School:
Charles Hotel  -  Harvard Square Hotel -  Hotel Veritas - Irving House 

Vær oppmerksom på at det er stor etterspørsel etter hotellrom på Harvard området.

Det er også mulighet for å leie rom/leilighet bl.a. rundt Kendall Square/MIT i Cambridge (ikke gang-avstand til kursstedet) og i Boston. Boston Subway sørger for gode forbindelser mellom Boston by og Harvard.

Aktiviteter utover det som er nevnt dekket i kursbeskrivelsen betales særskilt.

Juristenes Utdanningssenter is not affiliated with Harvard University, nor is this course a Harvard University program or activity.

Alternativ tvisteløsning

Svært mange saker kan løses utenfor rettsapparatet. Ofte vil dette gi hurtigere, billigere og bedre løsninger for partene. Under fagområdet "Alternativ tvisteløsning" vil vi nå samle våre kurs om forhandlinger, mekling, voldgift og andre tvisteløsningsmekanismer. I tillegg finner du kurs om argumentasjon og konflikthåndtering. I juni 2018 arrangerer vi for tredje gang forhandlingskurs på Harvard-campus, med lærerkrefter fra Harvard Law School. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg. Kontakt prosjektleder Torill Løebekken på e-post: tol@jus.no eller mobil: 922 11 266

Mer informasjon om fagutvalget

Flere aktuelle kurs

November

Juni

August