Hybridkapital - hvem, hva og hvorfor?

I dette foredraget får du en oversikt over de ulike finansielle instrumentene som er tilgjengelige og hva som gjør at de benyttes, og stiller også spørsmål ved om aksjelovgivningen har tilstrekkelig regulering.

Timer

1 juridisk time

Fagområde

Publisert: 11. nov. 2024

Kursavgift

Medlemmer: 950 NOK ekskl. mva.

Andre: 1 600 NOK ekskl. mva.

Pris for abonnenter 0 NOK

FORDYPNINGSKURS

Hva lærer du?

Advokat Audun Dahle-Nedrelid fra Advokatfirmaet Wiersholm AS snakker i dette E-kurset om hybridkapital - hvem, hva og hvorfor?

Hybrid selskapskapital – finansielle instrumenter som har egenskaper hentet både fra gjeld og egenkapital – har vært mye benyttet også av norske selskaper de senere årene. Den økte bruken viser at det er et behov i markedet for slike kapitalklasser, som altså ligger "mellom" tradisjonell egenkapital og gjeld. Foredraget gir en oversikt over de ulike instrumentene som er tilgjengelige og hva som gjør at de benyttes, og stiller også spørsmål ved om aksjelovgivningen har tilstrekkelig regulering.

Dette er et av temaene fra Den årlige selskapsrett- og transaksjonskonferansen 2024.

Opptaket er tilgjengelig fra publisert dato som er 11. november 2024.

Hvem passer kurset for?

Jurister og advokater som jobber med selskap- og transaksjonsrett

Leksjoner

E-kurs: Hybridkapital - hvem, hva og hvorfor? I Advokat/partner Audun Dahle-Nedrelid,
Advokatfirmaet Wiersholm AS, Oslo

E-kurs: Hybridkapital - hvem, hva og hvorfor? II Advokat/partner Audun Dahle-Nedrelid,
Advokatfirmaet Wiersholm AS, Oslo

Foredragsholdere

Praktisk informasjon

Opptaket blir tilgjengelig fra publisertdato.  Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Du kan se kurset flere ganger, og selv bestemme hvor stor del du ønsker å se av gangen.  Enkeltkjøp gir deg tilgang i 180 dager. Ønsker du lengre tilgang – bli JUS Abonnent   https://www.jus.no/abonnement/

Publisert: 11. nov. 2024

Kontaktpersoner

Selskapsrett

Hver høst arrangerer vi Den årlige selskapsretts- og transaksjonskonferansen. Vi har også grunnkurs og påbygningskurs innen rettsområdet – herunder kurs om grunnleggende selskapsrett, praktisk styrearbeid og selskapsformer. Kursene er lagt opp med en praktisk vinkling hvor aktuelle temaer innen selskapsrettslige spørsmål belyses og diskuteres. Temaene er spesielt interessant for advokater, jurister og dommere, i tillegg til styremedlemmer, daglig ledere, juridiske rådgivere, økonomiansvarlige og andre som arbeider med selskapsrettslige spørsmål.

Mer informasjon om fagutvalget